Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g plain flour
of wholemeal flour - 80 g water, ice cold
- 220 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
80
g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
of Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) - 80 g shallots, halved
- 5 sprigs fresh parsley leaves
- 2 garlic cloves
-
400
g fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of fresh button mushrooms, sliced - 80 g double cream
- 3 - 4 pinches ground black pepper, to taste
- 1 medium egg, lightly beaten, for brushing
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3680.1 kJ / 879.6 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 37.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 987.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Chiffon Cake
1 Std. 15 Min
Onion Pie
2h
Shakshuka
50min
Quick and Spicy Black Beans
Geen beoordelingen
Focaccia
3h
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mushroom pastry
45 min
Paneer Tikka Pizza
2h
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Mini Mushroom Galettes
1 Std. 55 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min