Apparaten en accessoires
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
20 slices
Ingrediënten
-
pitted black olives80 g
-
dried figs halved80 g
-
walnut halves60 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
rye flour200 g
-
strong white bread flour450 g
-
water300 g
-
11 g dried instant yeastfresh yeast crumbled42 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
0.2 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
830.3 kJ /
198.5 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
28.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Home Comforts
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2u. 30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2u. 15min
Rye Bread Rolls- Bürli
12u.
Sonja's Bread
3u. 10min
Rye Bread Rolls
4u.
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Creamy Courgette Soup
35min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Pitta Bread
2u.
Spelt Bread
1u. 45min
Rustic Bread
2u.
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3u.