Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pitted black olives
- 80 g dried figs, halved
- 60 g walnut halves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 200 g rye flour
- 450 g strong white bread flour
- 300 g water
-
42
g fresh yeast, crumbled
of 11 g dried instant yeast - 2 tsp fine sea salt
- 100 g olive oil
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spelt Bread
1 Std. 45 Min
Walnut Bread
2h 45min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Vanilla Sugar
72h
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 Std.
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min