Rustic Olive, Fig and Walnut Bread

Rustic Olive, Fig and Walnut Bread

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
20 slices

Ingrediënten

  • pitted black olives
    80 g
  • dried figs halved
    80 g
  • walnut halves
    60 g
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • rye flour
    200 g
  • strong white bread flour
    450 g
  • water
    300 g
  • fresh yeast crumbled
    42 g
    11 g dried instant yeast
  • fine sea salt
    2 tsp
  • olive oil
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 0.2 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 830.3 kJ / 198.5 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 28.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...