Apparaten en accessoires
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
20 slices
Ingrediënten
-
pitted black olives80 g
-
dried figs halved80 g
-
walnut halves60 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
rye flour200 g
-
strong white bread flour450 g
-
water300 g
-
11 g dried instant yeastfresh yeast crumbled42 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
0.2 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
830.3 kJ /
198.5 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
28.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Home Comforts
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1u. 15min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3u.
Spelt Bread
1u. 45min
Coulibiac
2u. 15min
Pain d'Epi
2u. 40min
Walnut Scones
30min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6u. 40min
Crusty Spelt Bread
2u. 20min
Rye and Walnut Bread
1u. 25min
Rye Bread Rolls- Bürli
12u.
Walnut Bread
2u. 45min
Olive Bread Rolls
2u.