Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham and Mustard Topping
- 600 - 700 g raw ham hock, boneless (see tip)
- 1300 g water
- 1 bay leaf
- 6 black peppercorns
- 2 cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 2 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp mayonnaise, or to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Melba Toasts
- 5 slices white bread
- 300 g caperberries, drained, halved or quartered if large, stalks removed
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 185 kJ / 44 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Natrium
- 376 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 Std. 30 Min
Bakewell Tart
1h 50 min
Coronation Chicken
30min
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Sautéed Pork with Cider
55min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 Std.
Pink Salad
10min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13h 50 min