Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham and Mustard Topping
- 600 - 700 g raw ham hock, boneless (see tip)
- 1300 g water
- 1 bay leaf
- 6 black peppercorns
- 2 cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 2 Tbsp wholegrain mustard
- 3 Tbsp mayonnaise, or to taste
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Melba Toasts
- 5 slices white bread
- 300 g caperberries, drained, halved or quartered if large, stalks removed
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 185 kJ / 44 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Natrium
- 376 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Soubise Sauce
30min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Amaretti
35min