Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 400 g good quality pork sausagemeat, broken in pieces
- 75 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced (1 cm)
- 30 g breadcrumbs (see tip)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 medium eggs, 1 mixed with 1 Tbsp water
- ½ tsp smoked paprika
- ½ tsp dried chilli flakes (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- plain flour, for dusting
- 300 g puff pastry (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 807 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Toad in the Hole
1u.
Sausage and Bacon Casserole
50min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Mexican Chicken Ring
55 Min
Chicken Enchiladas
1u.
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2u. 10min
Ham Hock Potato Bake
35min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Bacon Roly-polies
1u.