Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2340 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 88.5 g
- Vetten
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Tikka Paste
1h
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken Saag
50min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Easy Satay Chicken
30min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Thai Fishcakes
1h 10min