
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander leaves only
- 1 fresh red chilli halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 552 kcal / 2340 kJ
- Eiwitten
- 38.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 88.5 g