Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pea Pod Flans
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water, plus extra for baking
- 1000 g fresh green peas with pods, trimmed
- plain flour, for dusting
- 150 g cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 3 medium eggs
Yoghurt and Mint Cream
- 5 g fresh mint leaves, plus extra for serving
- 1 lemon, 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste
- 150 g Greek yoghurt
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilau Rice
40 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Spelt bread
1h 45 min
Orange curry dressing
10min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Sicilian Caponata
30 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Rye Bread Rolls
4h
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min