Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pea Pod Flans
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water, plus extra for baking
- 1000 g fresh green peas with pods, trimmed
- plain flour, for dusting
- 150 g cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 3 medium eggs
Yoghurt and Mint Cream
- 5 g fresh mint leaves, plus extra for serving
- 1 lemon, 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste
- 150 g Greek yoghurt
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Mint Courgettes
30 Min
Bolognese Sauce
1h 15min
Ratatouille
40 Min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Carrot and Apple Cake
1h 30min