Compatibele versies
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
of unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
Chicken Curry
- 1 garlic clove
- 100 g onions, to taste
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in bite-sized pieces
- 100 g carrots, cut in bite-sized pieces
- 600 g chicken breast fillets, skinless, diced (3 cm)
- 150 g frozen green peas
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3685 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 1317.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Tikka
4h 10min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Chilli Con Carne
35min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50min
Chicken Garam Masala
50min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken Tikka Masala
45min