Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground ginger
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- 1500 g water
-
4
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 4 heaped tsp vegetable stock paste - 200 g dried red lentils
- 1600 g tinned chopped tomatoes
- ground black pepper, plus extra to taste
- fine sea salt, adjust to taste
- 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 613 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 899 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy tomato soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Red Lentil Soup
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Chilli con Carne
40min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min