Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g cooked beetroot, halved
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 200 g apples, cored, quartered
- 10 g olive oil
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 Tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 74.6 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Curried Coleslaw
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Beetroot salad
10min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Berry Foam
10min
Carrot and Coconut Salad
5min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Asian Chopped Salad
20 min
5-Second Traffic Light Salad
5min