Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 1 ½ tsp dark muscovado sugar
- 65 g plain flour
- 50 g white wine vinegar
- 800 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 dried bay leaf
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 819 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Brak ocen
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Brak ocen
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Sicilian Caponata
30 min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 Min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min