Apparaten en accessoires
Shallot Tarte Tatin
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
4 slices
Ingrediënten
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water ice cold40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Tarte Tatin
-
round shallots unpeeled680 g
-
water boiling, for soaking
-
unsalted butter2 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
honey2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh thyme leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
380 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1842 kJ /
443 kcal
Vetten
31 g
Verzadigd vet
18 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12u. 45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1u. 20min
Savoury Stilton Cheesecake
11u. 40min
Roasted Tomato Tart
2u.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Hollandaise Sauce
15min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1u. 5min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1u. 20min
Hot Crab Dip
35min
Quick Cheese Soufflés
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min