Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff Pastry
- 100 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g water, ice cold
- ¼ tsp fine sea salt
Tarte Tatin
- 680 g round shallots, unpeeled
- water, boiling, for soaking
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp olive oil
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 2 Tbsp honey
- ½ tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh thyme leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1842 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Natrium
- 380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Cheese Soufflés
45min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Iranian Barbari
2 Std. 30 Min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 Std. 55 Min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Roasted Tomato Tart
2h