Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puff Pastry
- 100 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g water, ice cold
- ¼ tsp fine sea salt
Tarte Tatin
- 680 g round shallots, unpeeled
- water, boiling, for soaking
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp olive oil
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 2 Tbsp honey
- ½ tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh thyme leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1842 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Natrium
- 380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Brunch
Ninguna valoración
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 Std. 45 Min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Salmon tartare
25min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Soubise Sauce
30 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Spaetzle
35 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 Std.