Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
TM6 TM5 TM31

Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

4.6 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

Lychee Panna Cotta

  • 425 g tinned lychees in syrup, pitted (drained weight 180 g)
  • 500 g double cream
  • 250 g whole milk
  • 80 g granulated sugar
  • 4 gelatine leaves, soaked in cold water for 5 minutes

Rose Water Syrup

  • 80 g caster sugar
  • 2 tsp rose water
  • 1 - 2 drops pink food colouring (optioneel)
  • 2 tsp dried rose petals

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2395 kJ / 572 kcal
Eiwitten
4.4 g
Koolhydraten
44.7 g
Vetten
41.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten