Apparaten en accessoires
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (optioneel)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
2395 kJ /
572 kcal
Vetten
41.8 g
Koolhydraten
44.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Rum and raisin ice cream
24u. 10min
Mango Kulfi
4u. 20min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1u.
Ice Cream Layer Cake
43u. 35min
Lemon curd
1u.
Cranberry Almond Financier
1u.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1u. 20min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2u.
Choux Pastry
2u.
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1u. 25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Focaccia with onions
2u.