Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lychee Panna Cotta
- 425 g tinned lychees in syrup, pitted (drained weight 180 g)
- 500 g double cream
- 250 g whole milk
- 80 g granulated sugar
- 4 gelatine leaves, soaked in cold water for 5 minutes
Rose Water Syrup
- 80 g caster sugar
- 2 tsp rose water
- 1 - 2 drops pink food colouring (optioneel)
- 2 tsp dried rose petals
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2395 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 41.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Tiramisu
6hod. 25min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Jelebi
25 Std.
Crème Pâtissière
15 min
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Anko Ice Cream
10 godz. 10 min
Choux Pastry
2 Std.
Lemon Curd
1 Std.
Beetroot Gravadlax
48sa 20 dk
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 Std. 35 Min