Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

4.6 25 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 portions

Ingrediënten

Lychee Panna Cotta
  • tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)
    425 g
  • double cream
    500 g
  • whole milk
    250 g
  • granulated sugar
    80 g
  • gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes
    4
Rose Water Syrup
  • caster sugar
    80 g
  • rose water
    2 tsp
  • pink food colouring (optioneel)
    1 - 2 drops
  • dried rose petals
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4.4 g
Calorieën 2395 kJ / 572 kcal
Vetten 41.8 g
Koolhydraten 44.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...