Apparaten en accessoires
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (optioneel)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
2395 kJ /
572 kcal
Vetten
41.8 g
Koolhydraten
44.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Lamb Rogan Josh
1u. 45min
Vanilla mascarpone parfait
2u. 40min
Passion Fruit Soufflé
35min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1u.
Wonton Soup
1u.
Jungli Laal Maas
5u.
Earl Grey Kulfi
8u. 35min
Raspberry Jam
40min
Tikka Paste
1u.
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6u. 30min
Gulab Jamuns
2u. 30min
Mango Kulfi
4u. 20min