Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lychee Panna Cotta
- 425 g tinned lychees in syrup, pitted (drained weight 180 g)
- 500 g double cream
- 250 g whole milk
- 80 g granulated sugar
- 4 gelatine leaves, soaked in cold water for 5 minutes
Rose Water Syrup
- 80 g caster sugar
- 2 tsp rose water
- 1 - 2 drops pink food colouring (optioneel)
- 2 tsp dried rose petals
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2395 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 41.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Lemon Curd
20min
Choux Pastry
2 godz.
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Crème Pâtissière
15 Min
Seville Orange Sorbet
3h 25 min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Butter Beer
30min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min