Apparaten en accessoires
Pork Buns (Nikuman)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
Dough
-
water180 g
-
milk60 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
sugar1 Tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour360 g
Filling and Assembly
-
fresh shiitake mushrooms2
-
spring onions cut in pieces2
-
white cabbage leaf cut in pieces80 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
pork mince140 g
-
Japanese soy sauce40 g
-
sugar½ tsp
-
oyster sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
water400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1032 kJ /
246 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
JAPANESE CUISINE
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Spaghetti Vongole
40 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Chicken Stock Paste
45 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 godz. 10 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Cheesecake (unbaked)
5 godz. 30 min