Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 180 g water
- 60 g milk
- 20 g oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 360 g plain flour
Filling and Assembly
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 2 spring onions, cut in pieces
- 80 g white cabbage leaf, cut in pieces
- 20 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 140 g pork mince
- 40 g Japanese soy sauce
- ½ tsp sugar
- 15 g oyster sauce
- 10 g sesame oil
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Char Siu Marinade
10min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Teriyaki Marinade
15min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Orange curry dressing
10min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Almond and Matcha Cake
1 Std. 10 Min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Pork with Black Bean Sauce
30min
Fried Wontons
45min