Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 180 g water
- 60 g milk
- 20 g oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 360 g plain flour
Filling and Assembly
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 2 spring onions, cut in pieces
- 80 g white cabbage leaf, cut in pieces
- 20 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 140 g pork mince
- 40 g Japanese soy sauce
- ½ tsp sugar
- 15 g oyster sauce
- 10 g sesame oil
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Strawberry and Peach Frozen Yoghurt Bites
2 Std. 20 Min
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Fresh Pasta Dough
1hod.
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30 min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min