Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 180 g water
- 60 g milk
- 20 g oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 360 g plain flour
Filling and Assembly
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 2 spring onions, cut in pieces
- 80 g white cabbage leaf, cut in pieces
- 20 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 140 g pork mince
- 40 g Japanese soy sauce
- ½ tsp sugar
- 15 g oyster sauce
- 10 g sesame oil
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Garlic Prawns
30 dk
Thai Prawn Patties
1sa 20 dk
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Prawn Dumplings
1sa 15 dk
Taiwanese Steamed Buns
2h 45min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45 Min
Pumpkin Soup
35 dk
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2sa 30 dk
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1u. 35min
Pumpkin Quiche
2h 5min
Vegetable Spring Rolls
2hod. 10min
Spring Rolls
40 dk