Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 440 g plain flour, plus extra for rolling
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 220 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 70 - 100 g water
Filling
- 400 - 500 g red onions, quartered
- 30 g olive oil
- 350 - 400 g red peppers, cut in strips (5 mm)
- 350 - 400 g courgettes, cut in strips (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g raw sausages
- 1 Tbsp milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 40.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Apple and Maple Syrup Bacon Scones
1h 10min
Bacon Roly-polies
1 Std.
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.