Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 440 g plain flour, plus extra for rolling
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 220 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 70 - 100 g water
Filling
- 400 - 500 g red onions, quartered
- 30 g olive oil
- 350 - 400 g red peppers, cut in strips (5 mm)
- 350 - 400 g courgettes, cut in strips (5 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g raw sausages
- 1 Tbsp milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2663 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 40.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10 phút
Cheese Scones
20 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Marmite® and Cheese Muffins
45min
Aussie Potato Salad
1 Std. 30 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Chicken and bacon casserole
1h 10 phút
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min