Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 1 tsp sesame oil
- 2 Tbsp honey
- 1 Tbsp light brown sugar
- 4 Tbsp hoisin sauce
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp light soy sauce
- 2 Tbsp rice wine
- 1 tsp Chinese five spice powder
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 79.8 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 2977.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Roast Pork Belly
4h 25 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min
Taiwanese Steamed Buns
2 godz. 45 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Braised pork belly
55 min