Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 fresh jalapeño chilli, halved
- 2 stalks fresh lemon grass, tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g brown sugar
- 10 g fish sauce
- 15 g mirin
- 15 g olive oil
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1151.7 kJ / 275.3 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 30.3 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 796.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamarind Pork Curry
35min
Snowflake Crisp Nougat
20min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Thai Red Curry Paste
Nessuna valutazione
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Salsa Verde
10min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.