Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g walnut halves
- 250 g Demerara sugar
- 1070 g water
- 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1 tsp lemon juice (see tip)
- 50 g vinegar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 355 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Honeycomb
1h 30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Sautéed Onions (300 g)
Geen beoordelingen
Honeycomb
1h 30 min
Caramel Custard
1h
Spooning Custard
15 min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12h
Mango Swiss Roll
40 min
Caramel Toffees
2h
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Caramelised Onions (200 g)
40 min