Apparaten en accessoires
Caramel Custard
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
10 portions
Ingrediënten
-
granulated sugar250 g
-
whipping cream70 g
-
water30 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
milk1200 g
-
cornflour80 g
-
medium eggs2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1116 kJ /
267 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cooking with Sugar Stages
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sticky Toffee Sponge Cake
1u. 30min
Caramel Sauce
1u. 30min
Spooning Custard
15min
Ice Cream Layer Cake
43u. 35min
Egg Custard Tarts
2u.
Caramel sauce
1u. 30min
Chocolate icing (ganache)
20min
Orange Sponge
2u.
Quick Puff Pastry
1u. 20min
Custard
15min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3u.
Walnut Brittle
1u. 30min