Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond and Macadamia Base
- 40 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 120 g blanched almonds
- 120 g macadamia nuts
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp maple syrup
- 40 g desiccated coconut
Cheesecake
- 5 gelatine leaves
- water, for soaking
- 120 g coconut sugar
-
260
g ripe mango, flesh only, cut in pieces
of frozen mango pieces, defrosted - 500 g cream cheese
- 300 g whipping cream
Mango Coulis
- 20 g coconut sugar
-
200
g ripe mango, flesh only, cut in pieces, plus extra finely sliced for garnishing
of frozen mango pieces, defrosted, plus extra finely sliced for garnishing - 1 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2006.7 kJ / 479.6 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 41.3 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 183.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut cake
1 Std. 20 Min
Pear and Walnut Cake
1 godz. 35 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Apple strudel
1 godz. 45 min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Chocolate Pudding
6h 30min
Apple tart
1h
Almond and Vanilla Dessert Cake
2h
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Almond Honey Semolina Cake
1h
Cheesecake (unbaked)
5h 30min