Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 60 g orange zest (thin peelings of skin from approx. 5 oranges)
- 190 g whole milk
- 175 g olive oil
- 60 g orange juice
- 125 g eggs, (approx. 3 medium)
- 250 g caster sugar
- 250 g plain flour
- 4 tsp baking powder
- Voeding
- per 10 slices
- Calorieën
- 16004.4 kJ / 3825.1 kcal
- Eiwitten
- 49.1 g
- Koolhydraten
- 476 g
- Vetten
- 195.1 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1762.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Burst Biscuits
2h 10min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Damper with Golden Syrup Butter
40min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2h
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Chocolate Yoghurt
8óra 10p
Crusted Pâté (Spain)
10h
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45min
Chocolate Brioche
5h
Sesame Biscuits
1 Std. 15 Min
Rich Lemon Ice Cream
12 Std. 10 Min
Apricot Danish Pastries
40min