Apparaten en accessoires
Orange Sponge
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
10 slices
Ingrediënten
-
water600 g
-
orange zest (thin peelings of skin from approx. 5 oranges)60 g
-
whole milk190 g
-
olive oil175 g
-
orange juice60 g
-
eggs (approx. 3 medium)125 g
-
caster sugar250 g
-
plain flour250 g
-
baking powder4 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 slices
Natrium
1762.2 mg
Eiwitten
49.1 g
Calorieën
16004.4 kJ /
3825.1 kcal
Vetten
195.1 g
Vezels
13.3 g
Verzadigd vet
31 g
Koolhydraten
476 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Patisserie
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Carrot Cake
2u. 30min
Cappuccino Cake
2u.
Strawberry Olive Oil Cake
1u. 35min
Caramel Custard
1u.
Mocha Cake
3u.
Chocolate and Pear Cake
1u. 30min
Apple Cake
1u.
Lemon cake
2u.
Sponge Cake
1u. 50min
Crème caramel
2u. 45min
Mocha Cake
2u. 5min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1u. 30min