Apparaten en accessoires
Orange Sponge
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
10 slices
Ingrediënten
-
water600 g
-
orange zest (thin peelings of skin from approx. 5 oranges)60 g
-
whole milk190 g
-
olive oil175 g
-
orange juice60 g
-
eggs (approx. 3 medium)125 g
-
caster sugar250 g
-
plain flour250 g
-
baking powder4 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 slices
Natrium
1762.2 mg
Eiwitten
49.1 g
Calorieën
16004.4 kJ /
3825.1 kcal
Vetten
195.1 g
Vezels
13.3 g
Verzadigd vet
31 g
Koolhydraten
476 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Patisserie
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2u. 20min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1u. 45min
Parker Rolls
2u. 20min
Choux Pastry
2u.
Sweet Shortcrust Pastry
1u. 50min
Lemon cake
2u.
Chocolate Brioche Buns
4u. 45min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4u.
Mocha Cake
3u.
Bundt Cake
1u.
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2u. 45min
Orange and Marmalade Cake
1u. 15min