Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g milk
-
2 ½
tsp dried instant yeast
of 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- 200 g water
- 600 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 Tbsp fine sea salt
Topping
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g water
- 2 tsp fine sea salt
-
250
g white onions, sliced (3 mm)
of 250 g red onions, sliced (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Olive Bread Rolls
2h
Choux Pastry
2h
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 Std.
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Focaccia with onions
2h
Herb Bread
1 Std. 10 Min