Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, diced
- 10 g caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 120 g strong white bread flour
- 3 large eggs
Filling
- 50 g icing sugar
-
200
g fresh raspberries
of frozen raspberries - 350 g double cream
Icing
- 4 food colouring pastes
- 250 g icing sugar
- water, for icing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2425 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 43.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Sauce
5min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Black Forest Gateau
45min
Chocolate Sauce
10min
Yule Log
3 Std.
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Meringue Ghosts
12sa 25 dk
Choux Pastry
2 Std.
Chocolate and Sesame Ganache
13u.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1h 10 min