Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Cake
- 4 medium eggs, separated
- 100 g sugar
- 125 g dark chocolate (50% cocoa solids), cut in pieces (2 cm)
- 125 g unsalted butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- 100 g plain flour
- 1 tsp baking powder
- 600 g water
Whipped Cream and Chocolate Ganache Filling
- 250 g whipping cream
- 80 g dark chocolate (50% cocoa solids), cut in pieces (2 cm)
- 65 g whipping cream, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2863 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Sauce
5 Min
Victoria Sponge
1h 10min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5 Std.
Sponge cake
1 godz. 50 min
Sugar icing
5 Min
American-style Pancakes
40min
Chocolate Chip Cookies
50min
Chocolate cake
45min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1h 30min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Lollipop Cake
2 Std. 10 Min