Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri Chicken
- 3 garlic clove
- 4 red chilli, fresh, stems removed, halved
- 2 - 4 bird's eye chilli, dried, to taste
- ½ tbsp paprika, smoked, ground
- 1 tsp sea salt, coarse
- ½ tsp oregano, dried
- 100 g olive oil
- 50 g red wine vinegar
- 1500 g chicken, spatchcocked (see tip)
Vegetable Salad
- 500 g mixed vegetables, cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)
- 100 g mayonnaise
- 1 tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3317 kJ / 792 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Pil pil sauce
5 dk
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Indonesian green spice paste
40min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min