
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g gochujang paste (see tip)
- 20 g sesame oil
- 40 g Parmesan cheese
- 50 g olive oil
- 150 g mascarpone
- 20 g gochujang paste
- 1350 g water
- 1 tsp salt
- 300 g mussels, fresh, cleaned in shells
- 150 g shrimps, raw, medium, peeled
- 150 g fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 150 g fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)
- 1 shallot cut in half
- 320 g risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio
- 50 g white wine
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 20 g toasted sesame seeds (black)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 814.9 kcal / 3409.6 kJ
- Eiwitten
- 35.8 g
- Vetten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vezels
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Natrium
- 1603.2 mg