Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g gochujang paste (see tip)
- 20 g sesame oil
- 40 g Parmesan cheese
- 50 g olive oil
- 150 g mascarpone
- 20 g gochujang paste
- 1350 g water
- 1 tsp salt
- 300 g mussels, fresh, cleaned, in shells
- 150 g shrimps, raw, medium, peeled
- 150 g fish fillets, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 shallot, cut in half
- 320 g risotto rice, e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio
- 50 g white wine
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 20 g toasted sesame seeds (black)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 39.1 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1603.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Miso carbonara udon
25min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Malaysia-style Coconut Chicken
25h 40min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Monkfish and prawn soup
1 godz.