Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
of 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Stir Fried French Beans
15min
Skirt Steak Spiralized Salad
35min
IDB2024
Geen beoordelingen
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 Std. 5 Min
Kimchi Butter
1 Std. 10 Min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Middle Eastern eggs
45 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min