Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
of 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spiced lamb flatbread
1hod. 50min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 Min
Seafood rice
1 Std. 15 Min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min