Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
of 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Stir-fry Chayote
25min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 Std. 5 Min
Fermented Raspberry Shrub
128h 10min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Arabian ice cream
10h 25min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Cheese mousse
10 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min