Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 16.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Fish Stew
45 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1sa 45 dk
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 dk
Thai Mussels
25 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min