Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 16.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed Salmon Parcels
55min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.