Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 16.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min