Apparaten en accessoires
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
27 g
Calorieën
896 kJ /
213 kcal
Vetten
8 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sri Lankan Feast
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Seafood Korma
40min
Palak Paneer
45min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1u.
Chickpea Sundal
6u. 45min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1u. 15min
Tarka Dal
9u. 5min
Prawn Xacuti
1u. 20min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Dhokla
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Keralan Fish Curry
30min