Apparaten en accessoires
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
27 g
Calorieën
896 kJ /
213 kcal
Vetten
8 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sri Lankan Feast
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Thai Green Curry Paste
10min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Chickpea Sundal
6h 45min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Spiced coriander prawns
25min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Tarka Dal
9h 5min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Tom Yum with Prawns
25min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Keralan Fish Curry
30min