Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1060 g water
- 20 g lime juice
- 500 g white fish fillets, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp chilli powder
- 1 cinnamon stick, broken in pieces
- 4 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 2 - 4 fresh green chillies, deseeded if preferred
- 10 - 12 fresh curry leaves
- 1 Tbsp tamarind paste
- 100 g coconut cream
- 1 tsp fine sea salt
- 2 - 3 pandan leaves (see tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 896 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Korma
40 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Thai Massaman Curry Paste
25 Min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 Min
Tarka Dal
9h 5min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Keralan Fish Curry
30 Min