Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1060 g water
- 20 g lime juice
- 500 g white fish fillets, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 tsp black peppercorns
- 2 tsp chilli powder
- 1 cinnamon stick, broken in pieces
- 4 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 2 - 4 fresh green chillies, deseeded if preferred
- 10 - 12 fresh curry leaves
- 1 Tbsp tamarind paste
- 100 g coconut cream
- 1 tsp fine sea salt
- 2 - 3 pandan leaves (see tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 896 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Keralan Fish Curry
30 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Prawn Curry
30 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Kimchi stew
30 min
Seafood Korma
40 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Seafood Laksa
25 min
Fish Stew
45 min
Seafood Korma
40 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h