Thai Fishcakes
TM6 TM5 TM31

Thai Fishcakes

4.1 (43 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 makrut lime leaves
  • 2 fresh green chillies
  • 2 shallots, halved
  • 1 tsp palm sugar
  • 400 g white fish fillets (e.g. cod or haddock), cut in pieces
  • 10 g fish sauce
  • 3 Tbsp red curry paste
  • 1 medium egg
  • groundnut oil, for frying
  • 2 limes, cut in wedges

Voeding
per 1 piece
Calorieën
229 kJ / 55 kcal
Eiwitten
9.3 g
Koolhydraten
2.1 g
Vetten
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten