Apparaten en accessoires
Bamia (Okra Lamb Stew)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
4 portions
Ingrediënten
-
black peppercorns1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cinnamon stick1
-
cloves1 tsp
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander roots and leaves separated, chopped3 sprigs
-
tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)450 g
-
cooking oil60 g
-
lamb shoulder cut in cubes (5 cm)600 g
-
tomato purée100 g
-
hot water200 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only1
-
300 g ladies' fingers, stems trimmed offbaby okra frozen300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
784 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
1986 kJ /
474 kcal
Vetten
31 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebrate Eid Al-Fitr
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Mutton Peratal
1u. 25min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ghee Roasted Chicken
1u. 15min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Potato Peratal
40min
Idli
15u. 40min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min