Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp cloves
- 200 g yellow onions, cut in quarters
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated, chopped
- 450 g tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)
- 60 g cooking oil
- 600 g lamb shoulder, cut in cubes (5 cm)
- 100 g tomato purée
- 200 g hot water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, juice only
-
300
g baby okra, frozen
of 300 g ladies' fingers, stems trimmed off
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 784 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Rendang
45 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Curry Chicken
1h
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2hod. 45min
Tom Yum Goong
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min