Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g whole chicken legs, boneless, cut in pieces (4 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 1 fresh red chilli, diagonally sliced
- 1 fresh green chilli, diagonally sliced
- 100 g cauliflower florets
- 50 g carrot, cut in thin strips
- 100 g long beans, cut in 3 cm length
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1036 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 720 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum Goong
30 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Masala Squid
25 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min