![Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef) Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4397709-d0bb-450c-b2f3-aa04ba3e30d1/Derivates/88ba4632-5d6f-4a32-a9b9-4ac56e1560e5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g beef tenderloin, cut in thin slices
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground turmeric
- 2 tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp fennel seeds
- 50 g cooking oil
- 2 garlic cloves, cut in thin slices
- 150 g yellow onion, cut in thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 345 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Mee Goreng Mamak
15 min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min