Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g onions, quartered
- 150 g red radishes, cut in pieces
- 150 g cos lettuce, cut in pieces
- 2300 g water
- 1 ancho chilli, deseeded
- 4 guajillo chillies, fresh, deseeded
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 150 g raw prawns, unpeeled, medium
- 100 g white wine
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp black peppercorns
- 350 g tinned sweetcorn, drained
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g whole squid, cut in bite-sized pieces
- 120 g octopus, cooked, cut in pieces (3 cm)
- 200 g white fish fillets, diced (2 cm)
- 4 Tbsp fresh oregano leaves, for garnishing
- 6 lemons, cut in wedges, for serving
- bread, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Sicilian Salad
30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 Min
Shrimp Yakisoba
35 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 Std.
Spring Rolls
40 Min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min