Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g onions, quartered
- 150 g red radishes, cut in pieces
- 150 g cos lettuce, cut in pieces
- 2300 g water
- 1 ancho chilli, deseeded
- 4 guajillo chillies, fresh, deseeded
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 150 g raw prawns, unpeeled, medium
- 100 g white wine
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp black peppercorns
- 350 g tinned sweetcorn, drained
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g whole squid, cut in bite-sized pieces
- 120 g octopus, cooked, cut in pieces (3 cm)
- 200 g white fish fillets, diced (2 cm)
- 4 Tbsp fresh oregano leaves, for garnishing
- 6 lemons, cut in wedges, for serving
- bread, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
French Fries (Paul)
1h 15 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Bear Face Cake
1h 50 min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Peach Juice
2h 10min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Fried Wontons
45min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min