Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp sweet paprika
- 2 tsp harissa paste
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, plus extra for garnish
- 2 poussins (approx. 400 g each)
Quinoa
- 20 g fresh flat-leaf parsley, plus extra for garnish
- 40 g dried apricots
- 40 g dried prunes, stones removed
- 25 g pine nuts, lightly toasted in a dry pan
- 50 g raisins
- 1000 g water
- 120 g quinoa grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 77.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 Std.
Ratatouille
40 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Quinoa Tostadas
30min