Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp sweet paprika
- 2 tsp harissa paste
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, plus extra for garnish
- 2 poussins (approx. 400 g each)
Quinoa
- 20 g fresh flat-leaf parsley, plus extra for garnish
- 40 g dried apricots
- 40 g dried prunes, stones removed
- 25 g pine nuts, lightly toasted in a dry pan
- 50 g raisins
- 1000 g water
- 120 g quinoa grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 77.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Quinoa Salad
35 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1ωρ. 35 λεπτ.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min