Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp sweet paprika
- 2 tsp harissa paste
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, plus extra for garnish
- 2 poussins (approx. 400 g each)
Quinoa
- 20 g fresh flat-leaf parsley, plus extra for garnish
- 40 g dried apricots
- 40 g dried prunes, stones removed
- 25 g pine nuts, lightly toasted in a dry pan
- 50 g raisins
- 1000 g water
- 120 g quinoa grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5977 kJ / 1429 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 77.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Salmon tartare
25min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2u. 20min
Green Bean Casserole
1h 30min
Baked spinach and eggs
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Avocado Ice Cream
4 Std. 15 Min
Paleo Sandwich Bread
1h 30min
Green Goodness Soup
10min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min