Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce

Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce

4.6 59 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
24 pieces

Ingrediënten

  • chicken thighs, boneless and skinless sliced (3 cm) (see tip)
    400 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
    4
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander 4 sprigs cut in pieces, 2 sprigs roughly chopped leaves only, plus extra leaves for garnishing
    6 sprigs
  • fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
    2 stalks
  • medium egg
    1
  • light soy sauce
    1 Tbsp
  • fish sauce plus 2 tsp
    1 Tbsp
  • water plus 2 Tbsp boiling water
    1000 g
  • caster sugar
    2 Tbsp
  • dried chilli flakes to taste
    ½ - 1 tsp
  • lime freshly squeezed juice only
    ½

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Eiwitten 4 g
Calorieën 120 kJ / 29 kcal
Vetten 0.9 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...