Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 350 g pork tenderloin, sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
-
2
spring onions, cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
of shallots, halved - 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 10 g toasted sesame oil, plus extra for greasing
- 1 large egg
- ½ Tbsp Chinese five spice powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- water, for brushing
Vegetables and Noodles
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water
- 1 carrot (approx. 100 g)
- 1 courgette (approx. 100 g)
- 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
- 50 g tinned bamboo shoots, drained
- 250 g dried Chinese egg noodles, fine
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1210 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Thai Prawn Patties
1h 20 min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Pork Stuffing Balls
1h 5 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Pork Buns (Nikuman)
2hod.
Braised Pork and Egg with Rice
45 min