Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g peanuts, roasted, unsalted
- 4 limes, juice only
- 3 tsp palm sugar
- 1 fresh chilli, thinly sliced
- 1 Tbsp fish sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1600 g water, plus extra for soaking
- 700 g chicken breasts, boneless and skinless, halved on the grain
- 60 g onions, thinly sliced
- water, cold, for soaking
- 200 g dried rice noodles
- water, hot, for soaking
- 15 g fresh mint leaves
- ½ bunch fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Veracruz Fish
30 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.
Steak au Poivre
20 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min