Apparaten en accessoires
Salmorejo
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil150 g
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
120 g breadcrumbsstale bread white, cut in pieces (3 cm)150 g
-
vinegar30 g
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Smoked Salmon Pâté
5min
Salmorejo
2u. 10min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Bolognese Sauce
Geen beoordelingen
Orange and Pear Pavlova
5u.
Asparagus Risotto
45min
PaNOma Mocktail
45min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1u.
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1u. 40min
Salmorejo
10min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min