Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallot (approx. 1 small shallot), halved
-
300
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 800 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 Tbsp unsalted butter, plus 45 g diced
- 300 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 12 small scallops
- 25 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g double cream
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp lemon juice
- 250 g puff pastry (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 57.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2010.3 mg
Alternatieve recepten
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Tarte Tatin
1h
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Swiss Rösti (TM6)
9 Std.
Beef Bourguignon
1h 30min