Apparaten en accessoires
Lamb stew
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14.84 g
Calorieën
1418 kJ /
339 kcal
Vetten
30.57 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1.17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Beef and beer pie
1u. 40min
Stir-fry Chayote
25min
Cucumber soup
25min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Lamb Spezzatino
1u. 45min
Chicken moghrabieh
25u. 15min
Pumpkin soup
35min
Banana Split
45min
Penne with mussels
1u. 5min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Lamb Stew
50min