Apparaten en accessoires
Lamb stew
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14.84 g
Calorieën
1418 kJ /
339 kcal
Vetten
30.57 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1.17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Keine Bewertungen
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 Min
Beef Jungle Curry
1 Std.
Angolan fish stew (Calulu)
50 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Lamb tagine with apricots and honey
1 Std. 30 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Mashed Potatoes
30 Min