Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 900 g lamb meat for stew, boneless, cut (3 cm x 3 cm)
- 1 tsp salt
- 3 pinches pepper, ground
- ½ tbsp paprika
- 2 tbsp vinegar
- 1 sprig thyme, fresh
- ½ tsp oregano, fresh
- 1 bay leaf, dried
- 50 g white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Meatloaf
1h 30min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Steamed eggs sunny side up
15min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Veracruz Fish
30min
Greek style pork stew
45min
Chicken Cacciatore
50min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min