Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g porcini mushrooms, dried
of 30 g dried wild mushrooms - 400 g water, hot
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 280 g yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces
- 260 g carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces
- 250 g fresh mushrooms, cut into slices
- 50 g balsamic vinegar
- 40 g shiitake mushrooms, dried
- 1 tbsp salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 2703.5 kJ / 646.2 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 22.9 g
- Natrium
- 7216.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Stir-fry Chayote
25min
Stir Fried Potato Shreds
20 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10 min
Ginger Garlic Paste
10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 50 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min