Mushroom Stock Paste

Mushroom Stock Paste

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
1200 g

Ingrediënten

  • porcini mushrooms, dried
    30 g
    30 g dried wild mushrooms
  • water, hot
    400 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces
    280 g
  • carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces
    260 g
  • fresh mushrooms cut into slices
    250 g
  • balsamic vinegar
    50 g
  • shiitake mushrooms, dried
    40 g
  • salt
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1200 g

Natrium 7216.6 mg
Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2703.5 kJ / 646.2 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 22.9 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 121 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...