Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g porcini mushrooms, dried
of 30 g dried wild mushrooms - 400 g water, hot
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 280 g yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces
- 260 g carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces
- 250 g fresh mushrooms, cut into slices
- 50 g balsamic vinegar
- 40 g shiitake mushrooms, dried
- 1 tbsp salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 2703.5 kJ / 646.2 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 22.9 g
- Natrium
- 7216.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Onion Skin Broth
1h 5min
Soft Fresh Cheese
15h 20min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Chicken and Pork Adobo
40 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10 min
ABC Nut Butter
10 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20 min
Sauerkraut
96 Std.
Lemonade
5 Min
Roselle Jelly
35 Min
Gluten-free focaccia bread
1 Std.