Apparaten en accessoires
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (optioneel) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
219.9 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
332.1 kJ /
79.4 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Poached chicken with liquid stock
25 Min
Homemade Chicken Stock
50 Min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Keine Bewertungen
Stewed prunes
55 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Steamed potato frittata
1 Std. 15 Min
Fish and prawn stock
20 Min
Mushroom cappuccino
25 Min