Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions, roughly chopped
- 15 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 1 ½ garlic cloves
- 60 g carrots, cut in pieces
- 50 g celery stalk, cut in pieces
- 20 g oil
-
200
g beef mince
of 200 g pork mince - 1 tbsp fermented soybeans (optioneel)
- ½ - 1 tsp ground Sichuan pepper
- 25 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing rice wine
- 400 g canned tomatoes
- ½ - ¾ tsp chicken stock paste
- 20 - 25 g Chinese chilli oil, with fried chilli, plus extra for drizzling
- 1 tbsp brown sugar
- 20 g tahini
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 160 g spaghetti pasta
- water, for cooking pasta
- ½ tsp baking soda
- peanuts, roasted, unsalted, to garnish
- spring onions, sliced (1 mm), for garnishing
- sesame oil, toasted, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3468.1 kJ / 828.9 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 83.3 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1718.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Ninguna valoración
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35min
Bibimbap burrito
45min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 Std.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min