
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g spring onions roughly chopped
- 15 g fresh ginger root sliced (2 mm)
- 1 ½ garlic cloves
- 60 g carrots cut in pieces
- 50 g celery stalk cut in pieces
- 20 g oil
-
200
g beef mince
of 200 g pork mince - 1 tbsp fermented soybeans (optioneel)
- ½ - 1 tsp ground Sichuan pepper
- 25 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing rice wine
- 400 g canned tomatoes
- ½ - ¾ tsp chicken stock paste
- 20 - 25 g Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra for drizzling
- 1 tbsp brown sugar
- 20 g tahini
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 160 g spaghetti pasta
- water for cooking pasta
- ½ tsp baking soda
- peanuts, roasted, unsalted to garnish
- spring onions sliced (1 mm), for garnishing
- sesame oil, toasted for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828.9 kcal / 3468.1 kJ
- Eiwitten
- 33.6 g
- Vetten
- 40.2 g
- Koolhydraten
- 83.3 g
- Vezels
- 10 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Natrium
- 1718.7 mg