Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 738 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
Gravy
1小时 15 分钟
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min
Meatloaf
1小时 20 分钟
Southwestern Shepherd's Pie
2 Std. 5 Min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 dk
Salisbury Steak TV Dinner
1h