Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef and Beer Pie
- ½ oz corn starch
- 1 oz water
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 21 oz beef meat (stew cut), cubed (1 in.), divided
- 1 tsp salt, divided
- 2 pinch fresh ground pepper, divided
- 5 oz onion, in pieces
- 5 oz leek, sliced
- 11 ½ oz brown ale
- 1 tsp fresh thyme leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube
Pastry and Assembly
- 5 oz all-purpose flour
- 2 oz unsalted butter, cold, cubed
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2682.2 kJ / 641.1 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1131.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mashed Potatoes
50min
Quiche Lorraine
50min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Chicken Stock Paste
45 Min
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 Std.
Yule Log Cake
3h
Apple Pie
3 Std. 30 Min
Chicken Marsala
40 Min
White Bread Rolls
3 Std. 30 Min