Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef and Beer Pie
- ½ oz corn starch
- 1 oz water
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 21 oz beef meat (stew cut), cubed (1 in.), divided
- 1 tsp salt, divided
- 2 pinch fresh ground pepper, divided
- 5 oz onion, in pieces
- 5 oz leek, sliced
- 11 ½ oz brown ale
- 1 tsp fresh thyme leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube
Pastry and Assembly
- 5 oz all-purpose flour
- 2 oz unsalted butter, cold, cubed
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2682.2 kJ / 641.1 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1131.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup
40min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken and Dumplings
45min
White Bread Rolls
3h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Basque Chicken
1h 10min
Beer Bread
1h 10min
Cashew Chicken Stir Fry
30min