Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef and Beer Pie
- ½ oz corn starch
- 1 oz water
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 21 oz beef meat (stew cut), cubed (1 in.), divided
- 1 tsp salt, divided
- 2 pinch fresh ground pepper, divided
- 5 oz onion, in pieces
- 5 oz leek, sliced
- 11 ½ oz brown ale
- 1 tsp fresh thyme leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube
Pastry and Assembly
- 5 oz all-purpose flour
- 2 oz unsalted butter, cold, cubed
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2682.2 kJ / 641.1 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1131.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 Std. 30 Min
Yam Gratin
30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1 godz. 30 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Shepherd's Pie
1h 15min
Mexican Lasagna
1h 20min
Paella
30 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.