Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves, divided
- 3 sprigs parsley
- 3 oz bread
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, divided
- 3 oz Gruyère cheese, aged, cut into pieces
- 2 oz Parmesan cheese
- 26 oz water, divided
- 35 oz cauliflower, cut into florets (approx. 1½ lg. cauliflower)
- 1 tsp vegetable stock paste
- 10 oz low fat milk
- ½ oz corn starch
- 2 tsp Dijon mustard
-
½
tsp dried thyme
of 1 tsp thyme, fresh (approx. 3 stems) - 2 oz light cream cheese, e.g. Neufchâtel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf
1h 20min
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1 Std. 45 Min
Cottage Pie
2 Std. 15 Min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1 Std. 30 Min
Curried Sausages and Lentils
1 Std.
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5 min
Carrot and Parsnip Mash
45 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Blackberry Crumble
35 Min
Butter Chicken
4h 5min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min