Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves, divided
- 3 sprigs parsley
- 3 oz bread
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, divided
- 3 oz Gruyère cheese, aged, cut into pieces
- 2 oz Parmesan cheese
- 26 oz water, divided
- 35 oz cauliflower, cut into florets (approx. 1½ lg. cauliflower)
- 1 tsp vegetable stock paste
- 10 oz low fat milk
- ½ oz corn starch
- 2 tsp Dijon mustard
-
½
tsp dried thyme
of 1 tsp thyme, fresh (approx. 3 stems) - 2 oz light cream cheese, e.g. Neufchâtel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Potato Soup
40min
Cauliflower Gratin
55 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Mashed Potatoes
50min
Creamy Tomato Soup
30min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Meatloaf
1h 20min
Carrot and Parsnip Mash
45min
Tomato Basil Soup
40min