Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves, divided
- 3 sprigs parsley
- 3 oz bread
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, divided
- 3 oz Gruyère cheese, aged, cut into pieces
- 2 oz Parmesan cheese
- 26 oz water, divided
- 35 oz cauliflower, cut into florets (approx. 1½ lg. cauliflower)
- 1 tsp vegetable stock paste
- 10 oz low fat milk
- ½ oz corn starch
- 2 tsp Dijon mustard
-
½
tsp dried thyme
of 1 tsp thyme, fresh (approx. 3 stems) - 2 oz light cream cheese, e.g. Neufchâtel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Quiche Lorraine
50min
Mashed Potatoes
50min
Cauliflower Gratin
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Vegetable Soup
35 Min
Scalloped Potatoes
2 Std. 30 Min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Hawaiian Coleslaw
15min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Meatloaf
1h 20min