Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese
- 6 russet potatoes, unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)
- 6 slices bacon, in pieces (½ in.)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 1 sprig fresh rosemary
- 25 oz water
Shallot Compote
- 6 oz shallots, halved
- 1 ½ oz unsalted butter
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp hot paprika
- ¼ tsp fresh ground pepper
-
extra virgin olive oil, to brush
of extra virgin olive oil, spray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2038 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 775 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Chicken Parmesan
1h 10min
Turkey and Mashed Potato Croquettes
55min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Chili Taco Dip
1h
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 Std.
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Classic Diner Burger
25min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min