Hasselback Potatoes with Shallot Compote
TM6 TM5

Hasselback Potatoes with Shallot Compote

4.6 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 oz Parmesan cheese
  • 6 russet potatoes, unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)
  • 6 slices bacon, in pieces (½ in.)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp fresh ground black pepper
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 25 oz water

Shallot Compote

  • 6 oz shallots, halved
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp hot paprika
  • ¼ tsp fresh ground pepper
  • extra virgin olive oil, to brush
    of extra virgin olive oil, spray

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2038 kJ / 487 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
73 g
Vetten
16 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
6 g
Natrium
775 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten