Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese
- 6 russet potatoes, unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)
- 6 slices bacon, in pieces (½ in.)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 1 sprig fresh rosemary
- 25 oz water
Shallot Compote
- 6 oz shallots, halved
- 1 ½ oz unsalted butter
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp hot paprika
- ¼ tsp fresh ground pepper
-
extra virgin olive oil, to brush
of extra virgin olive oil, spray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2038 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 775 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated Potatoes
10 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Buffalo Ranch Chicken Salad
3h 5min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Devilled Eggs
20 min
Chicken Parmesan
1h 10min
Tarragon Chicken Quiche
1h 25min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min