Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Colcannon
- 3 oz lacinato kale, center ribs removed, cut into pieces
- 24 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces
- 5 oz whole milk
- 4 oz water
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp olive oil, as needed
- 12 oz pre-cooked pork sausages, cut on the bias (approx. 2-3 in.)
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
Guinness® Gravy
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 7 oz beef stock
-
4
oz Guinness®
of 4 oz stout beer - 2 tsp sugar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Dumplings
45min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Beef Short Rib Chili
1 Std. 25 Min
Texas Cornbread
35min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Chicken and Pear Pie
2 Std. 40 Min
Cauliflower Cheese Bake
1 Std. 25 Min
Collard Greens
1h 5 min
Italian Seasoning Rub
5min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5 min
Biscuits and Gravy
40 min