Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Colcannon
- 3 oz lacinato kale, center ribs removed, cut into pieces
- 24 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces
- 5 oz whole milk
- 4 oz water
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp olive oil, as needed
- 12 oz pre-cooked pork sausages, cut on the bias (approx. 2-3 in.)
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
Guinness® Gravy
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 7 oz beef stock
-
4
oz Guinness®
of 4 oz stout beer - 2 tsp sugar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf
1h 20min
Asian Sloppy Joes
1hod. 50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 Min
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
Biscuits and Gravy
40 Min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min