Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaze
- 2 tbsp corn starch
- 1 tbsp dark brown sugar
-
1
tbsp fermented black bean paste
of 1 tbsp black bean garlic sauce - 4 oz chicken stock
- 1 ½ - 2 oz soy sauce, to taste
- 1 oz black vinegar
- ½ oz oyster sauce
- ½ oz sesame oil
Sauté
- 15 garlic cloves
- 4 green onions, cut into pieces
- ½ oz sesame oil
- 32 oz boneless, skinless chicken thighs, sliced (1 in. x 2 in.)
- 10 oz baby bok choy, halved
- 1 fresh Fresno chili, red, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Beef Sauté
1h 25min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Sweet and Sour Pork
35min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Chicken Adobo
1h 25min
Spicy Asian Snow Peas
25min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Sautéed Cauliflower
25min