Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz pork tenderloin, cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 2 oz soy sauce, divided
- 10 ½ oz dried rice noodles
- 2 oz oil, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp grated fresh ginger
- 5 oz red onion, julienned (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 5 oz carrot, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 45 oz water, divided
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 ½ oz oyster sauce
- 1 tsp brown sugar
- 3 ½ oz snow peas, trimmed
- 5 oz baby bok choy, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 fresh red chili, sliced on the bias
- 2 tbsp roasted cashews, unsalted
- 2 spring onions, sliced on the bias
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 godz.
Cholent
4 godz. 50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min